Elämää Italiassa, viimeinen osa

Posted: March 18, 2015 in Uncategorized

Italiaanon viimeinen ristiretki

Aurinkoinen tervehdys viimeistä kertaa täältä Italiasta!

Täällä on kausi saatu vietyä päätökseen ja se kausi loppui hieman liian lyhyeen tällä kertaa. Jouduimme säälipleijareihin, jossa vastaan tuli Neumarkt. Sarja oli paras kolmesta, eli kahdella voitolla jatkoon. Ensimmäinen peli oli kotona ja tilanne oli 1-1 jatkoajankin jälkeen. Täällä ei pelata äkkikuolema menetelmällä, vaan ammutaan rangaistuslaukaukset. 5 kierrosta ja sen jälkeen mennään yksi ampuja kerrallaan. Voitettiin rankkarit 1-0, kaveri ei saanut yhtään sisään ja meiltä onnistui 4.kierroksella yksi ampuja. Voitto tuosta pelistä siis 2-1 ja mentiin Neumarktin kotiluolaan sarjan katkaisu mielessä tietenkin. Voitettiin tuo peli 2-5 vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen ja taistelimme itsemme puolivälieriin, jossa vastaan asettui sarjakakkonen HC Pustertal.. Ensimmäinen peli hävittin vieraissa, mutta sitten päästiin kotiin pelaamaan ja pelattiin yksi kauden parhaista peleistä ja voitettiin 3-1. Sitten vieraskentälle ja taistelu tuulimyllyjä vastaan alkoi, niin paljon laajemmalla miehistöllä vastustaja operoi. Peli oli vielä 52.minuutin kohdalla 0-0, kunnes tapahtui se, jota saattoi pelätä jo etukäteen.. Karmea kiekonmenetys oman maalin edessä meidän pelaajalta ja vastustajan tehokkain pelaaja pääsi tinttaamaan lähietäisyydeltä pelin loppulukemiksi 1-0. Sitten mentiin kotiin ja peli taas 0-0, joten mentiin jatkoerään, joka pelataan 4-4 vastaan. Jouduttiin jäähylle ja vastustaja otti aikalisän, jonka seurauksena täräyttivät jatkokiekosta kiekon reppuun ylivoimalla ja hävittiin taas 0-1! En ollut uskoa todeksi tätä jalkapallotulosten jatkumista, oltiin pelattu nyt 2 ja puoli peliä ilman yhtä ainoaa maalia kauden tärkeimmillä hetkillä! Sen jatkoaikamaalin jälkeen sai maila maistaa vähän tolppaa ja ylärimaa, niin turhautunut olin tilanteeseen. Sarja oli siis 3-1 vastustajalle ja mentiin vieraisiin pelaamaan, jossa sarja oli siis katkolla. Peli lähti käyntiin ihan hyvin, saatiin yksi maali tehtyä, mutta seuraavassa vaihdossa jäähy ja kaveri rankaisi armottomasti, tilanne 1-1. Siinä kohtaa viimeistään alkoi joukkueen selkäranka nitistä siihen malliin, että oli vain ajan kysymys, milloin tulee noutaja. Toinen erä meni 2-0 kaverille ja viimeinen erä oli pelkkää ulospuhaltelua ja kaveri löi yhden naulan lisää arkkuun tekemällä loppulukemiksi 4-1. Koko sarja 4-1 vastustajalle ja ei selityksiä, ei minkäänlaisia, siinä oli vastakkain tällä kertaa Daavid ja Goljat ja isompi vei pienempää, välillä kuin pässiä narussa. Tuon pudotuspelisarjan ylivoimaisesti ihmeellisin yksityiskohta tapahtui kuitenkin kaukalon ulkopuolella.. Tuon 1-0 vierastappion jälkeen ennen seuraavia harjoituksia meille ilmoitettiin, että meidän lupaavin juniorihyökkääjä, joka pelasi meillä, oli päättänyt lähteä viikoksi luokkaretkelle Lontooseen! Sillälailla! Ei herranpieksut sentään, että tuli jotenkin epätodellinen fiilis koko hommasta. Toivottavasti oli hyvä luokkaretki, meillä ei ollut.

Tässä ollaan käyty läpi kautta ja mietitty, mitä tehtiin oikein ja mitä olisi voinut tehdä paremmin. Suurin ongelma oli maalinteko, joka oli täysin yhden kentän varassa käytännössä koko kauden, eikä tilannetta ainakaan helpottanut yksi Thames-joelle lähtenyt. Se ei vaan tahdo riittää, varsinkaan siinä vaiheessa, kun pelataan paras 7 systeemillä mestarisuosikkia vastaan, niin siinä tulee realiteetit vastaan väkisinkin noin pitkässä sarjassa, koska sitä et vahingossa voita ikinä. Omat pelit menivät hyvin, pelasin 53 pelistä 50 ja mikä tärkeintä, ilman minkäänlaisia loukkaantumisia. Eli kokonaisuudessaan tältä joukkueelta hyvä suoritus ja ei auta kuin suunnata katseet tulevaisuuteen.

Oma pelipaikka on vielä täysin auki, mutta sen verran voin valoittaa tilannetta, että se löytyy joko itä-blokista tai Euroopasta. Mutta nyt sanon kiitos ja näkemiin ja toivotan kaikille erittäin hyvää kevättä ja lämmintä kesää, buona notte e arrideverci!

Parhain terveisin, J.Puurula #34

image

Advertisements
Comments
 1. Tomi says:

  Toivottavasti tämä blogi ei ole hyvästi blogi vaan niitä tulee myös jatkossa. Saa myös kirjoittaa off the record (off the season) vaikka treenijaksoista – niiin niitäkin seurataan mielellään. Kirjoitustapasi on taitava, ytimekäs mutta riittävän kuvaava siitä mitä on olla pro kiekkoilija. Seuran nuoret kopparilupaukset seuraa kanssa mielenkiinnolla – pitää olla tavoitteita pienilläkin…

 2. Seuraaja says:

  Kiitos näistä kaikista postauksista. Olisiko mahdollista saada tänne tietoa silloin kun tiedät uuden osoitteesi? Myös kesäkuulumisia olisi kiva saada 🙂

 3. PL says:

  Uusia juttuja odotellessa. Kiva on ollut seurata tapahtumia kentältä sekä myös kentän ulkopuolelta . Aurinkoisia päiviä sinulle ja todellakin jatkoa odotellaan….

 4. Kiekko says:

  Olisi kiva kuulla mitä teet ensi kautena, kerrothan meille heti kun tiedät. Please please!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s