Kevät Cortinassa

Posted: February 17, 2016 in Uncategorized

Buon giorno a tutti i lettori!

Täällä Cortinassa on reilu kuukausi mennyt, kuin hujauksessa!
Ehdin olemaan yhteensä 2 tuntia jäällä uusien varusteiden, tai ylipäätään varusteiden kanssa sitten neljään kuukauteen, kun hyppäsin suoraan peliin ensimmäisen kerran. Sen jälkeen kun tulin, olen pelannut kaikki pelit täällä. Täytyy tosin sanoa, että olo ensimmäisessä kahdessa pelissä oli, kuin etanalla, joka oli puettu avaruuspukuun, sen verran hitaalta tuntui kropassa. Ainoa asia, mikä oli ennallaan, oli pelisilmä.

image

Se oli pari treeniä alle ja kaasu pohjaan samantien!

Kaikesta huolimatta voitimme ensimmäiset pelit, mutta edelliset kolme peliä ollaan hävitty maalin erolla. Joukkueessa on ollut läpi kauden paljon loukkaantumisia ja täällä se näkyy ankarasti. Se ei ole tekosyy, se on kylmä tosiasia. Osa pelaamistani otteluista ollaan menty 14 kenttäpelaajalla ja se ei ole voinut olla näkymättä pelin lopputuloksessa. Rosteri on valmiiksi jo niin kapea, että se ei anna kauheasti anteeksi poissaoloja.

image.jpeg

Meidän jäähalli ulkoapäin

image

Täällä pelataan tosi ahkerasti myös curlingia, jonka rata löytyy myös meidän hallilta.

image.jpeg

Jäähalli sisäpuolelta

Nyt oli kuitenkin pieni tauko maajoukkueiden leirityksien ansiosta ja saamme tuleviin peleihin kärkipään jätkät mukaan taas, jotka ovat olleet poissa peleistä pitkään, ja se on loistava juttu. Treenasimme tauolla muuten tuossa seuraavassa kylässä nimeltä Pieve yhden kerran, ja pelasimme siellä yhden sarjapelinkin. Siellä hallissa on päädyt auki, niin pääsi nauttimaan puhtaasta vuoristoilmasta!

 

image.jpeg

Pieven “Winterclassic”

Käytiin viime viikon maajoukkuetauolla joukkueen kanssa pelaamassa kaksi treenipeliä Belfastissa, joka pelaa Englannin pääsarjassa. Oli hieno paikka ja upea halli, kaikki oli kyllä järjestetty enemmän kuin viimeisen päälle. Jäähalli oli tehty NHL-tyyliin aina vaihtopenkkejä myöten. Pelattiin siis pari peliä, rentouduttiin ja pidettiin hauskaa, oli kyllä vaivan arvoinen reissu ehdottomasti.

image.jpeg

Jäähalli Belfastissa

image.jpeg

 

Meillä on tavoite päästä kuudenneksi sarjassa, sinne meillä on vielä mahdollisuudet ja siihen uskomme kaikki kovasti. Kävi miten kävi, niin tulee sieltä pleijareissa vastaan sarjaykkönen, kakkonen tai kolmonen, niin meidän jengi tulee olemaan kova pala purtavaksi mille tahansa vastustajalle.

Joukkueessa vallitsee loistava ilmapiiri ja on ollut kyllä hienoa aikaa viimeinen kuukausi näiden seppien kanssa. Hallille on mahtava fiilis mennä joka päivä töihin, ja antaa kaikkensa tämän joukkueen eteen. Nyt ollaan alkuviikko treenattu ja huomenna lähdetään pelaamaan Valpelliceen, joka on Torinon lähellä ja ei enempää, eikä vähempää kuin 3 sarjapistettä mielessä.

image.jpeg

Kotikatu Cortinassa

Maisemat täällä Cortinassa on sadun kauniit, tämä paikka oli rankattu taannoin 3. parhaaksi laskettelupaikaksi koko maailmassa. Mäessä en ole vielä viitsinyt käydä, koska kaikki asiat on tehty jääkiekon ja olkapään ehdoilla tähän asti. Sinne on tarkoitus kuitenkin lähiaikoina mennä, kunhan rauhassa ehtii. Sen paikasta huomaa, että naamat vaihtuu tiheään high-seasonin ollessa päällä. Turisteja vilisee pilvin pimein ja väkiluku tänä aikana kasvaa paikallisten 6000:sta aina 15 000:een ihmiseen asti.

image

image.jpeg

Työmatka taittuu aina kävellen

Nyt siis nokka kohti viimeistä rutistusta ja sen jälkeen alkaa oikeastaan samantien 1.3 pudotuspelit, vajaan kahden viikon päästä.

Täällä kaikki siis hyvin, pasta ja pizza sulaa edelleen suussa, ihmiset ovat yhtä iloisia ja ystävällisiä, eli mikään ei ole muuttunut sitten viime näkemän. Ainoastaan kieli, joka on täällä pelkästään italia, viime vuotisessa paikassa puhuttiin oikeastaan aina vaan saksaa.

Mukavaa keskiviikkoa ja aurinkoa, sekä positiivista mieltä ja aurinkoa kaikille teille lukijoille!

Hymyilevin terveisin, Italiaano #34

image.jpeg

Enter a caption

Comments
  1. PL says:

    Hienoa että olet kuntoutunut pelikuntoon. Maisemissa ei valittamista. Tsemppiä pudotuspeleihin.

  2. Timppa says:

    #34 tositoimissa. Mahtavaa. Tsemppiä peleihin. (#96?)

  3. HPK! says:

    Terve, mites on valmistauduttu tulevaan kauteen? Luin että pelaat tällä Ranskassa, tulekoo blogia siitä?
    Ja sitten se kysymys mitä kuulet varmaan usein… milloin Puurula pelaa taas Suomessa?
    Jos tulisi mahdollisuus, palaisitko SM-Liigaan?
    Mikä seura se olisi? Comeback HPK:hon? 😉

Leave a comment